Profil společnosti

Firma KFD - plastová okna s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a je ryze českým specializovaným výrobcem  hliníkových i plastových oken a dveří systémů CORTIZO, YAWALREHAU. Své získané zkušenosti a poznatky z bohaté praxe promítáme do produkce ve svém oboru, investujeme do dalšího rozvoje, ale především se soustředíme na spokojenost klientely od prvního kontaktu až po konečnou realizaci zakázek. Naším doplňkovým programem je také stínící technika, interiérové dveře, garážová vrata s příslušenstvím a skleněné systémy. Samozřejmostí je poskytování záručního i pozáručního servisu.

Na základě Vašich požadavků operativně vypracujeme nabídku a následně kompletně realizujeme výrobu a dodávkou všech standardních i atypických produktů. Dáváme přednost prvotní konzultaci s klienty, na jejíž základě pak vytvoříme nabídku, nebo již objednávku zakázky. Neváhejte nás kontaktovat.

Vyrábíme, dodáváme, provádíme montáž a servis

  • Hliníková okna a dveře
  • Plastová okna a dveře
  • Interiérové dveře
  • Celoskleněné systémy
  • Stínící technika, žaluzie, venkovní rolety
  • Průmyslová i privátní garážová vrata

Více informací získáte na pobočce, nebo můžete požádat o kalkulaci ceny. 

Neváhejte nás kontaktovat !

Sjednejte si schůzku a konzultaci v naší vzorkové prodejně, kde si můžete následně prohlédnout širokou škálu materiálových a barevných vzorníků, včetně možnosti získat bližší informace o používaných technologiích. Rádi Vám pomůžeme s Vašimi dotazy ohledně výroby a montáže. 

Samozřejmostí je bezplatné zaměření na stavbě včetně vypracování cenové nabídky, poradenství a poskytování záručního i pozáručního servisu.

Patříme mezi firmy, které svým zákazníkům a odběratelům naslouchají

Naše možnosti v oblasti, v které se pohybujeme, jsou ohraničeny jen Vašimi požadavky.